Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt HN
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut

Hallands Nyheter livesatsar på Warberg och Varberg

Hallands Nyheter kan presentera live-tv-sändningar med våra heta kval-lag Warberg IC och HK Varberg under mars och april.

- Vi är mycket glada att kunna ta möjligheten att visa de viktiga matcherna för våra prenumeranter, säger Hallands Nyheters sportchef Mikael Martinsson.

Det börjar redan i helgen när Warberg IC spelar i Play Off 1 mot Onyx. Halland Nyheter sänder hemmamatchen med start 15.50 på söndagen.

Här är en länk till den sändningen

Hallands Nyheter kommer också att vara på plats på bortamatchen den 27 mars och om det blir en tredje och avgörande match i Warberg den 31 mars sänder HN den också.

- Warberg IC står för en stor och viktigt uppgift, att ta sig tillbaka till Svenska Superligan. Kvalmatcherna mot Lindås förra säsongen var en av våra stora tittarsuccéer och vi hoppas det blir så i år också, säger Mikael Martinsson.

Vad gäller HK Varberg har Hallands Nyheter bestämt sig för att satsa på bortamatcherna i Stockholm när laget möter AIK med start 1 april.

- Vi vet att våra prenumeranter är mycket intresserade av HK Varberg och att det inte bara är varbergare och HK Varberg-fans som tittar utan också mycket folk från Falkenbergs kommun och nu vill vi ge alla möjlighet att live se matcherna på bortaplan för det är nog inte många som tar ledigt en måndag för att åka till Stockholm, säger Mikael Martinsson.

Hallands Nyheter kommer att stå för hela produktionen vid handbollsmatcherna men på innebandyn kommer HN att ta hjälp av ett produktionsbolag.

- Vi får se hur det här slår ut. Skulle det visa sig vara ett stort intresse så kanske vi kommer att sända Warbergs play off 2 också, för dit hoppas jag att de går. I vilket fall som helst kommer den här satsningen att bli spännande, avslutar Mikael Martinsson.

Lär mer om Falkenbergs FF här