Västra Frölunda tog rättvis seger mot Assyriska BK

Västra Frölunda startade bra i matchen mot Assyriska BK på bortaplan på lördagen. Och 1–0-ledningen i halvtid utökades i andra halvlek. Till slut blev det 4–0 i matchen i division 2 västra Götaland herr i fotboll.

|
Västra Frölunda IF
4

Västra Frölundas tränare Adam Ekblad:

– Vår mycket säkra defensiv banade väg för flera fina offensiva aktioner i andra halvlek som vi utnyttjade på bästa sätt.

För Västra Frölunda var det Hampus Furublad, Frederick Ofori Acheampong, Jakob Sellhed och Petrit Zhubi som blev målskyttar och fixade segern.

För hemmalaget betyder resultatet elfte plats i tabellen. Västra Frölunda är på fjärde plats.

Assyriska BK tar sig an Prespa Birlik i nästa match borta söndag 30 augusti 14.00. Västra Frölunda möter Varbergs GIF hemma lördag 29 augusti 12.00.