Väster klart bättre än Hovås/Billdal på Önneredsplan

Redan i första halvlek tog Väster greppet om hemmamatchen mot Hovås/Billdal på onsdagen. Och i andra halvlek utökades 3–1-ledningen och matchen i division 5 Göteborg B i fotboll slutade 6–3.

Hovås Billdal IF
3

Resultatet innebär att Väster fortfarande är obesegrat den här säsongen, efter sex raka matcher med poäng.

David Simonsson och Gabriel Cederborg gjorde två mål var för Väster. Övriga mål för hemmalaget gjordes av Valdemar Landgren och Felix Hermansson, målen för Hovås/Billdal gjordes av Adam Kling, Patric Rodås och Eric Bergh.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, Väster i serieledning och Hovås/Billdal på sjätte plats.

Nästa motstånd för Väster är FC Heden. Lagen möts tisdag 8 maj 20.00 på Överåsvallen. Hovås/Billdal tar sig an Näset hemma söndag 13 maj 14.00.