Uddamålsseger för Hammarby som besegrade Sirius

Det blev uddamålsseger för hemmalaget Hammarby i matchen mot Sirius på Tele2 Arena. Laget vann lördagens match i Allsvenskan i fotboll med 3-2 (1-0).

|
Sirius
2

Hammarby startade matchen bäst och tog ledningen. Abdul Khalili slog till framspelad av Astrit Selmani, redan i 14:e minuten. Direkt efter pausen nätade Jeppe Andersen och ökade lagets ledning.

I 50:e minuten nätade Jacob Ortmark, på pass av Christian Kouakou och reducerade åt Sirius.

Bara en minut senare spelade Astrit Selmani fram Akinkunmi Amoo som såg till att Hammarby ökade ledningen till 3-1.

Reduceringen till 3-2 kom i 90:e minuten, när Ekin Bulut gjorde mål för Sirius. Fler mål än så blev det inte för Sirius.

För Hammarby gör resultatet att laget nu ligger på sjätte plats i tabellen, medan Sirius är på fjärde plats.

På onsdag 12 maj 18.30 spelar Hammarby borta mot Varberg, och Sirius hemma mot Elfsborg.