Trelleborg slog GAIS efter Petar Petrovics dubbel

Det blev Trelleborg som gick segrande ur mötet med GAIS i Superettan i fotboll på bortaplan, med 3-2 (3-2).

|
Trelleborg
3

Det betyder att Trelleborg ännu inte har förlorat den här säsongen, efter två vinster och fyra oavgjorda matcher.

Trelleborg startade matchen piggt och tog ledningen direkt i matchöppningen. Efter bara fyra minuter slog Petar Petrovic till.

GAIS kvitterade till 1-1 tidigt i matchen, genom Adnan Maric, i sjätte minuten.

Trelleborg tog ledningen på nytt i 16:e minuten, genom Dzenis Kozica.

Laget ökade ledningen till 1-3 i 19:e minuten, ännu en gång genom Petar Petrovic.

GAIS reducerade till 2-3 strax före halvtidsvilan, genom självmål. I andra halvlek fick inget av lagen in något mål, och matchen slutade med seger för Trelleborg med 3-2.

GAIS ligger på femte plats i tabellen efter matchen, medan Trelleborg ligger på fjärde plats.

GAIS tar sig an Helsingborg i nästa match hemma söndag 23 maj 13.00. Trelleborg möter VSK hemma måndag 24 maj 18.30.