Pontus Engblom tvåmålsskytt för GIF Sundsvall i segern mot Vasalund

GIF Sundsvall vann mötet med Vasalund hemma med 3-2 (3-0) på lördagen i Superettan i fotboll.

|
Vasalund
2

GIF Sundsvall började bäst och gjorde 1-0 redan i matchupptakten. Efter bara två minuter slog Pontus Engblom till.

Laget ökade ledningen till 2-0 tidigt i matchen, genom Erik Andersson, i åttonde minuten.

GIF Sundsvall ökade ledningen till 3-0 i 18:e minuten, ännu en gång genom Pontus Engblom. I 65:e minuten nätade Charbel Georges, och reducerade åt Vasalund.

Vasalund reducerade igen i 85:e minuten in i tredje perioden genom Alexander Andue. 3-2-målet blev matchens sista. Men mer än så orkade laget inte med.

För hemmalaget betyder resultatet andra plats i tabellen. Vasalund är på 15:e plats.

I nästa omgång har GIF Sundsvall Örgryte borta på Gamla Ullevi, lördag 22 maj 15.00. Vasalund spelar borta mot Falkenberg söndag 23 maj 15.00.