Obesegrade matchraden förlängd för Rosengård

Serieledande Rosengård fortsätter vara svårslaget i Damallsvenskan i fotboll. I matchen mot Djurgården hemma blev det seger med 3–0 (0–0). Det var elfte matchen i rad utan förlust.

|
Djurgården
0

Formen på hemmaplan håller därmed i sig för Rosengård, som nu har fem raka segrar.

Efter en mållös första halvlek tog Rosengård ledningen i andra halvleken och bortalaget lyckades inte resa sig.

Målskyttarna som fixade segern för Rosengård var Anna Anvegård, Anam Imo och Glodis Perla Viggosdottir.

Resultatet innebär att Rosengård fortsätter toppa tabellen och Djurgården ligger på åttonde plats i tabellen.

I nästa match, söndag 13 september, har Rosengård KIF Örebro borta på Behrn Arena 16.00, medan Djurgården spelar hemma mot Kopparbergs/Göteborg 15.00.