Limhamn Bunkeflo klart för nedflyttning – efter oavgjort mot Västra Frölunda

Det blev oavgjort borta på Ruddalen mot Västra Frölunda, 3–3 (0–1). Med övriga resultat inräknade står det klart att det blir nedflyttning för Limhamn Bunkeflo, som inte spelar i division 2 västra Götaland herr i fotboll nästa säsong.

ANNONS
|
Limhamn Bunkeflo
3

– Med en match av sällan skådad dramaturgi så försöker jag sortera innehållet. Ytterst tveksamt rött kort från domarteamet försätter oss med 10-man i ungefär 55-60 minuter. Vi gör 2-0 och 3-0. Att vi dessutom har ett skott i kryssribban studsandes på mållinjen med 10 sekunder gör matchen Shakespeare-liknande i alla sina karaktärsdrag, kommenterade Limhamn Bunkeflos tränare John Walls.

Västra Frölundas tränare Adam Ekblad:

– Inte det resultatet vi hade hoppats på. Dock stark upphämtning av killarna som gör att hoppet om avancemang lever till sista omgången.

Målgörare för Västra Frölunda var Hampus Furublad och Bryan Johansson, medan Limhamn Bunkeflos mål gjordes av Francis Mensah 2 och Jason Rindom. Ett av Västra Frölundas mål var ett självmål.

ANNONS

Med en omgång kvar är Västra Frölunda på tredje plats i tabellen, och Limhamn Bunkeflo är på 14:e plats.

I nästa match, söndag 18 oktober 14.00, har Västra Frölunda Ullared borta på Hedevi, medan Limhamn Bunkeflo spelar hemma mot Halmia.

ANNONS