Lilla Träslöv klart bättre än Derome/Åskloster på Dersbovallen

Redan i första halvlek tog Lilla Träslöv greppet om bortamatchen mot Derome/Åskloster på fredagen. Och i andra halvlek utökades 1–0-ledningen och matchen i division 4 Halland herr i fotboll slutade 3–0.

ANNONS
|
Lilla Träslövs FF
3

– Vår första halvlek är OK, tyvärr så har vi svårt att få dit chanserna. Vi har ett antal lägen att ta ledningen, men istället så gör Lilla Träslöv mål sent i halvleken. I andra halvlek så skapar vi ingenting och de kan backa hem o kontra på oss, vilket resulterar i ytterligare två mål, kommenterade Derome/Åsklosters tränare Jörgen Fridolf.

Lilla Träslövs tränare Glenn Larsson:

– Första halvlek ganska jämn även om jag tycker vi har ett vist övertag. 1–0-målet kommer med fem minuter kvar och är psykologiskt viktigt. Vi ändrar lite på det som felar inför andra och då tycker jag vi får bättre kontroll och springer över dom. Vi gör alla våra fem byten och kan spela ett piggt spel med press på bollhållarna hela tiden och våra motståndare kroknar rejält på slutet. En bra fight som vi till slut vinner klart rättvist.

ANNONS

Segern säkrades av Lilla Träslövs målskyttar, Carl Brännström, Felix Hedström och Elvis Jonsson.

Derome/Åskloster ligger på elfte plats i tabellen efter matchen, medan Lilla Träslöv ligger på tredje plats tabellen.

I nästa omgång har Derome/Åskloster Väröbacka hemma på Dersbovallen, fredag 7 augusti 19.00. Lilla Träslöv spelar hemma mot Alet fredag 14 augusti 19.00.

ANNONS