Isac Gavik tvåmålsskytt för Träslövsläge i segern mot Rolfstorp/Skällinge

Träslövsläge vann mötet med Rolfstorp/Skällinge borta med 4–0 (0–0) på söndagen i division 6 Halland norra herr i fotboll.

|
Träslövsläge
4

– En frustrerande eftermiddag för oss. Kom inte alls upp i nivå med vad vi kan. Vi kommer igen nästa vecka, kommenterade Rolfstorp/Skällinges tränare Per Ljungqvist.

Efter en mållös första halvlek tog Träslövsläge ledningen i andra halvleken och hemmalaget lyckades inte resa sig.

Isac Gavik gjorde två mål, övriga mål för bortalaget gjordes av Isaac Armel Yamuremye och Liam Rivero.

Det här betyder att Rolfstorp/Skällinge nu ligger på femte plats i tabellen, och Träslövsläge är på tredje plats tabellen.

Rolfstorp/Skällinge tar sig an Löftadalen i nästa match borta söndag 4 oktober 14.00. Träslövsläge möter Frillesås hemma lördag 3 oktober 14.00.