Gotjar Rezgar Jaf och Simon Torstensson målgörare när Långås/Morup vann

2–0 (2–0) vann Långås/Morup med på bortaplan mot Glommen i division 6 Halland mellersta norra herr i fotboll. Bakom segern låg ett mål var av Gotjar Rezgar Jaf och Simon Torstensson.

ANNONS
|
Långås/ Morup
2

– Det var ett stort framsteg från förra matchen. Långås/Morup utnyttjar sina chanser samtidigt som vi missar dem vi får. Tyvärr var vi lite för stressad och fick inte riktigt igång spel men när det gick och vi höll koncentration i passningsspelet på sista tredjedelen då fick vi läge. Det blev som det blev så vi får bara vinna emot dem i b-lagsserien istället, kommenterade Glommens tränare Eythór Atli Einarsson.

Långås/Morups tränare Stefan Frankfeldt tyckte till om matchen:

– Såklart alltid skönt att vinna en premiär, ännu bättre att göra det i ett derby. Blygsamma siffror i en annars ganska så överlägsen, om än undermålig, insats. Tråkigt givetvis med omständigheterna runtomkring med tomma läktare, att det inte blev den inramningen derbyt annars brukar ha.

ANNONS

Långås/Morup tog alltså ledningen före paus och Glommen lyckades inte resa sig. Andra halvlek blev mållös.

Glommen stannar därmed kvar på nionde plats.

Nästa motstånd för Glommen är Vessigebro. Lagen möts lördag 15 augusti 15.00 på Brovallen. Långås/Morup tar sig an HåFF hemma lördag 27 juni 14.00.

ANNONS