Första segern för säsongen för Skuggan

Skuggan har haft det tufft i division 6 Halland mellersta södra herr i fotboll den här säsongen, men borta mot HGH FC kom första segern, efter åtta spelade matcher. Skuggan vann med 4–1 (2–1).

ANNONS
|
Skuggan
4

– Äntligen lite islossning efter en säsong som varit konstant stolpe ut känns det som. Första halvlek var väldigt bra spelmässigt och vi borde lett med ett par mål till i paus. I andra halvlek drar vi ner laget och ligger på kontring vilket leder till vi kontrar in 3-1 och 4-1. Killarna förtjänar segern och laget är minst lika bra som samtliga lag i serien med undantag för Getinge, kommenterade Skuggans tränare Dick Persson.

HGH FC:s tränare Jonas Björkkvist tyckte till om matchen:

– En riktig plattmatch från vår sida. Vi får inget i vårt spel att fungera idag. Finns bara att knyta näven i fickan och ta nya tag på måndag.

ANNONS

Johan Hansen gjorde två mål, övriga mål för bortalaget gjordes av Robert Koefoed och Sebastian Söderberg, målet för HGH FC gjordes av Simon Thuresson.

Med två omgångar kvar är HGH FC på sjunde plats i tabellen, och Skuggan är på tionde plats.

I nästa match, söndag 4 oktober, har HGH FC Oskarström hemma på Tranevall 14.00, medan Skuggan spelar hemma mot Lidhult 12.00.

ANNONS