Djurgården fortsätter att vinna – har nu fyra raka segrar

Det går fortsatt bra för Djurgården i Allsvenskan i fotboll. På måndagen mötte laget Malmö på Tele2 Arena och tog med sig ännu en seger. Därmed har laget vunnit fyra matcher i rad, och är fortfarande obesegrat i år. Segerresultatet mot Malmö blev 3-1 (1-0).

|
Malmö
1

Matchen var mållös till Djurgården tog ledningen efter en dryg halvtimmes spel, genom Nicklas Bärkroth framspelad av Magnus Eriksson. I 67:e minuten slog Aslak Witry till, framspelad av Nicklas Bärkroth och ökade ledningen för Djurgården.

Nicklas Bärkroth gjorde dessutom ännu en gång mål, 3-0 i 70:e minuten.

Bara sju minuter senare spelade Eric Larsson fram Adi Nalic som såg till att Malmö reducerade till 3-1. Mer än så blev det dock inte för Malmö.

Noterbart är att Djurgårdens Nicklas Bärkroth stod för tre poäng, varav två mål.

Djurgården har tolv poäng och Malmö har sju poäng efter fyra omgångar.

I nästa match, söndag 9 maj, har Djurgården Degerfors borta på Stora Valla 15.00, medan Malmö spelar hemma mot Varberg 17.30.