Alhassan A Haestad Kamara och Robin Dzabic avgjorde när Värnamo slog GIF Sundsvall

Värnamo tog till slut hem segern mot GIF Sundsvall i matchen på Finnvedsvallen på söndagen. Matchen i Superettan i fotboll slutade 2-1 (1-0). Robin Dzabic stod för Värnamos avgörande mål efter 90 minuter.

|
GIF Sundsvall
1

Det var första segern för Värnamo, efter 0-2 mot Landskrona i premiären.

Värnamo gjorde första målet. Alhassan A Haestad Kamara gjorde målet, redan i 23:e minuten. Matchen stod därefter länge och vägde, utan att något lag fick till det i avsluten. I 69:e minuten slog Johan Bengtsson till, och kvitterade för GIF Sundsvall.

Det matchavgörande målet kom i 90:e minuten, när Robin Dzabic gjorde 2-1 för Värnamo. Det fastställde slutresultatet till 2-1.

Värnamo möter Brage i nästa match hemma lördag 24 april 15.00. GIF Sundsvall möter samma dag Norrby hemma.