Abdul Khalili poängräddare för Hammarby mot Häcken

Häckens Alexander Jeremejeff gjorde 1-0 i första halvlek borta mot Hammarby i Allsvenskan. I andra halvlek jobbade sig Hammarby in i matchen, och kvitterade genom Abdul Khalili. Några fler mål blev det inte, och matchen slutade 1-1.

|
Häcken
1

Det var Häckens fjärde match i rad utan seger.

Häcken tog en tidig ledning. Alexander Jeremejeff gjorde målet framspelad av Martin Olsson, redan i åttonde minuten. I 55:e minuten slog Abdul Khalili till, framspelad av Darijan Bojanic och kvitterade för Hammarby. Det fastställde slutresultatet till 1-1.

Häcken har haft en tuff start på serien och har bara ett poäng efter fyra spelade matcher. Hammarby har fyra poäng.

Hammarby möter Sirius i nästa match hemma lördag 8 maj 15.00. Häcken möter samma dag IFK Göteborg borta.