Abdelrahman Saidi räddade poäng när Degerfors kryssade mot IFK Norrköping

I halvtid ledde IFK Norrköping matchen på hemmaplan i Allsvenskan i fotboll mot Degerfors med 1-0, efter mål av Samuel Adegbenro. Men i andra halvlek jobbade sig Degerfors in i matchen, och kvitterade genom Abdelrahman Saidi. Matchen slutade 1-1.

|
Degerfors
1

Matchen förblev jämn målmässigt till IFK Norrköping tog ledningen i 38:e minuten, genom Samuel Adegbenro framspelad av Sead Haksabanovic. Med en dryg halvtimme kvar att spela fick Abdelrahman Saidi träff framspelad av Erik Lindell och kvitterade för Degerfors. Det fastställde slutresultatet till 1-1.

Degerfors nya tabellposition är elfte plats, medan IFK Norrköping är på andra plats.

IFK Norrköping tar sig an Varberg i nästa match borta måndag 17 maj 18.30. Degerfors möter Örebro hemma tisdag 18 maj 18.30.