André Burakovsky jublar efter att ha gjort 2–1-målet för Washington i segern över New York Rangers.
André Burakovsky jublar efter att ha gjort 2–1-målet för Washington i segern över New York Rangers.

Hagelin premiärmålade för Washington

ANNONS
|

Carl Hagelin gjorde sitt första mål för sin nya klubb Washington i straffsegern med 3–2 över NewYork Rangers i NHL-ishockeyn.

Hagelin sköt kvitteringen 1–1 sedan hans passningsförsök fastnat framför Rangerskassen och han tagit sin egen retur. Det var Hagelins första poäng i sin femte match för det regerande mästarlaget efter flytten från Los Angeles.

- Det har känts bra i klubben sedan dag ett. Killarna har varit justa och jag har fått chansen att spela med riktigt bra spelare. Oavsett vem du spelar ihop med i laget är du omgiven av riktigt bra spelare, sade Hagelin till pressen efter matchen.

ANNONS

Även Washingtons andra mål var blågult och kom från André Burakovsky som överlistade Alexander Georgiev, som fick chansen i stället för Henrik Lundqvist.

Alexander Ovetjkin avgjorde straffläggningen på ett något udda sätt. Den ryske målspottaren lurade bort Georgiev, som kastade klubban och på så sätt hindrade Ovetjkin från att sätta pucken i det tomma målet. Efter videogranskning dömdes mål och Washington besegrade Rangers för fjärde gången denna säsong.

TT

ANNONS