Efter att ha varit med och spelat upp Sirius till allsvenskan bytte Dragan Kapcevic klubb under sommaren, till Öster i superettan. Arkivbild.

Gais kvitterade på tilläggstid

|

Dragan Kapcevic, som startade säsongen i allsvenska Sirius, verkade bli matchvinnare direkt i superettandebuten för Öster.

Men på tilläggstid kvitterade Gais, då Alibek Aliev nickade in nyförvärvet Anton Wedes frispark fram till 2–2.

Och därmed blev det en poäng för Bosko Orovic, som tog över som huvudtränare för Gais under sommaruppehållet.

Andreas Petersson gjorde 1–0 till hemmalaget efter en frispark strax före paus. Öster kvitterade mitt i den andra halvleken genom Robin Östlind.

I och med matchen har halva serien spelats. Brommapojkarna leder på 37 poäng, fem före Dalkurd.

På allsvensk kvalplats finns Helsingborg, 27 poäng. Öster är sexa på 22 poäng medan Gais är elva på 19.