Ullareds tränare besviken på Tvååkers agerande

Efter att Anton Andersson lämnat Ullared för Tvååkers IF är det en besviken Ali Kraym som får leta ny målvakt till sitt lag.
– Vi hade såklart räknat med att han skulle vara kvar, säger Ali Kraym.

ANNONS
|

Under fredagsmorgonen kunde HN avslöja att Tvååker värvar Anton Andersson från Ullared. En övergång som gått väldigt snabbt från intresse till konkret affär.

– Tvååker behövde en målvakt, sen kan jag tycka att de borde ha kunnat arbeta snabbare. Jag är besviken på hur Tvååker agerat, säger Ali Kraym och fortsätter:

– De borde kunna ha tagit det här beslutet tidigare. Jag hoppas att vi kan få tillbaka något av Tvååker, kanske låna en spelare som kan vara viktig för oss.

Har ni ett skrivet samarbete idag?

– Nej men vi vill gärna ha ett samarbete men då måste det handla om att ge och ta. Om det bara handlar om att ta från deras sida så är det inte intressant.

ANNONS

Bara en målvakt i Ullareds trupp

I nuläget finns bara en målvakt i Ullareds trupp i Tobias Andersson. Men Ali Kraym är inte orolig rent sportsligt.

– Tobias har visat att han håller i division två så det är jag inte orolig för. Men vi behöver ha två målvakter för att hålla en bra nivå på träningarna, säger Kraym.

Är det något namn på gång redan nu?

– Sebastian Ekholm har jag pratat med och han är intresserad om inget annat dyker upp. Sen kan jag ju bara spekulera, men det borde kunna finnas något namn i FFF som vi kan låna om de kommer stå med fyra målvakter.

Tappet av Anton Andersson är ett av många och det kommer vara ett delvis nytt Ullared som kommer till spel 2021.

– Med den nivån vi är på har vi inga muskler att värva spelare, våra muskler är under frimånaden och i år har det varit otacksamt. Det är svårt att locka hit spelare när de inte får provspela, då är det lättare att välja en klubb som ligger mer centralt, säger Kraym och fortsätter:

– Men jag är inte orolig, jag har en väldigt stark tro på truppen vi har och jag kommer lägga ner ännu mer tid på de spelarna jag redan har.

ANNONS

Läs mer: Ullared värvar rutinerad duo

ANNONS