Ullareds sköna vändning

När Tobias Wahlberg i Ullared blev utvisad såg det tufft mot för Ullared mot Eslöv. Men det fanns en spelare med krafter kvar.

ANNONS
|

Ullared slog Eslöv med 4-2 (1-1) i division 2 västra Götaland. Men det satt hårt åt

Mittfältaren Tobias Wahlberg blev utvisad i den 70:e minuten vid ställningen 3-2 till Ullared.

– Han gick in lite hårt i en 50-50 duell, kom sent in och fick ett gult kort. Sedan tjatade han till sig det andra i samma situation, sa Ali Kraym, tränare i Ullared.

Ullareds tränare kände sig trygg

– Men jag kände mig fokuserad och trygg att vi skulle lösa detta. Vi var i samma situation mot Vinberg förra året och då gick vi ner till 4-4-1 och nu som då skapade de inte något.

ANNONS

Istället kunde Hugo Ahl avgöra i den 92:a minuten.

– Han kunde bryta framför deras mittbackar och forcerade framåt och placerade in bollen retfullt i bortre gaveln. Jag vet inte var han fick sin energi ifrån. Men sett till hela matchen var det rättvist. menade Ali Kraym.

Eslöv hade ledningen

Eslöv hade ledningen med både 1-0 och 2-1.

– 1-0 kom på ett långskott från 30 meter som studsade precis framför Anton Andersson. Det har varit några jobbiga uddamålsförluster i år, tre stycken, och det ville jag inte ha.

– Men jag tycker att vi var påkopplade och har ett lugn i grundspelet. Emil Hansson kvitterade båda gångerna. Skönt att göra det efter deras 2-1-mål som var en snedträff på ett inlägg.

Hugo Ahl var även inblandad i Ullareds ledningsmål, 3-2.

– Vi var på väg framåt och Hugo frispelade snyggt David Wallnedal, berättade Ali Kraym.

ANNONS