Ullareds IK intresserat av Vinbergs nyckelspelare

I flera säsonger har Arben Ajdarevic varit en av stöttepelarna i Vinbergs IF. Nu vill Ullaredstränaren Ali Kraym locka över honom till konkurrenten.
– Vi ska träffas och prata nästa vecka, säger Kraym.

ANNONS
|

Arben Ajdarevic kom till Vinberg 2017 efter några säsonger i Tvååkers IF. Sedan dess har han cementerat en plats på mittfältet i den gröna tröjan.

Men nu kan han vara på väg bort, i alla fall om Ullareds tränare Ali Kraym får bestämma.

– Det är långsökt men jag tycker att han passar perfekt in i hur vi vill spela. Vi försöker leta i det området vi befinner oss i, säger Kraym.

Värvade duo från Vinberg i fjol

Förra året blev det en seg historia när Ullared värvade både Anton Andersson och Markus Thorbjörnsson från Vinberg under vinteruppehållet. Nu kan det alltså hända igen.

ANNONS

– Jag tror knappt på det själv, men vi måste ta chansen att försöka. Han hade passat perfekt hos oss, både som person och som spelare.

Dessutom är Kraym intresserad av en Vinbergsspelare till i unge Gabriel Gustavsson, vilket Stafsinge också är.

– Jag ser mycket potential i honom. Men det är jättesynd att vi inte kan få kolla på spelarna som vi har lite mindre koll på nu när det inte kan hållas provträningar.

På minuskontot finns sedan tidigare Flamur Hashani. I veckan meddelade också Jonathan Svensson att han lämnar Ullared, en spelare som Stafsingetränaren Andreé Johansson pratat varmt om.

– Jonathan kommer lämna oss. Men jag gillar inte det som Andreé sa, om att Jonathan och några andra är trötta på pendlandet. Det är tillräckligt tufft för oss att locka till oss spelare utan att andra tränare pratar om att det är jobbigt att pendla, säger Kraym.

Läs mer: Häng med på alla övergångar i HN:s sillyblogg

Läs mer: Klubbar vill förlänga frimånaden

ANNONS