Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Tvååker fick fira seger på nytt.
Tvååker fick fira seger på nytt.

Tvååker besegrade FC Trollhättan i målrik match

Tvååkers fantastiska försäsongsform håller i sig. Ny seger mot FC Trollhättan efter att laget utnyttjat en utvisning på bästa sätt.
– Jag tycker att det är en riktigt ful tackling, säger Johan Andersson.

Det var med kvarten kvar som nyförvärvet från Lund gick ner efter en duell med Trollhättans Yohann Fellrath.

– Han kommer med sträckt ben, träffar den tio centimeter högre upp så är mitt knä förstört, säger Andersson som reagerade starkt:

– Oavsett om det är träningsmatch eller i serien så gör man inte så, att komma med sträckt ben. Jag brukar inte reagera så starkt men jag tycker att det var riktigt onödigt av honom.

Tvååker gjorde två snabba mål

När utvisningen kom stod det 1-1. Men Tvååker tog nytta av det röda kortet och gjorde två snabba mål där Liam Munthers 3-1 kom efter ett läckert anfall. Till slut blev det seger med 3-2.

– Första halvlek är riktigt bra. Vi står högt upp med försvaret och vinner mycket boll. Trollhättan har inte ett skott på mål. Sen får vi kanske inte samma träff i andra halvlek med återigen skapar de väldigt lite. De gör mål på hörna och på en väldigt tveksam straff, säger Johan Andersson som nu gjort en månad med sitt nya gäng.

– Jag trivs fantastiskt bra, men det är synd att vi inte har haft förutsättningar att kunna träna hemma i Varberg. Men nu ska det bli mildare så förhoppningsvis blir det bättre.

Höjdpunkter från matchen:

Läs mer: Se matchen i repris här