Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Stafsinge-Onsala Bild: Håkan Johansson
Stafsinge-Onsala Bild: Håkan Johansson

Stafsinge hänger på i toppen

Stafsinge vände och vann med 2–1 (0–0) hemma mot Laholm efter Albin Malmlöfs sena segermål och laget är alltjämt obesegrat.

– Helgjuten prestation, konstaterade tränaren Andrée Johansson.

Stafsinge fortsätter att ånga på i toppen av division 3-tabellen. Under fredagskvällen kom tredje segern av fyra möjliga när Laholm gästade Stafsinge IP - men det satt långt inne.

Efter en händelsefattig första halvlek där lagen kände lite på varandra tog gästerna ledningen tidigt i andra.

– Vi får 0–1 oturligt emot oss på ett långt inspel mot deras bortre forward som vinner nickduellen mot vår ytterback. Bollen går i en båge över målvakten, sa Stafsinge-tränaren Andrée Johansson.

Stafsinge skulle dock komma tillbaka med besked. Kvitteringen till 1-1 kom med dryga timmen spelad.

– Det är “Makrill” (Torbjörn Johansson) som hittar in till Aloand (Alzahawi) i djupled. Aloand löper sig fri och placerar in 1–1.

Därefter lät inte segermålet vänta på sig särskilt länge till. Det kom med kvarten kvar.

– Viktor Ericsson vinner boll i en duell på mittfältet och sätter ut en crossboll till Albin Malmlöf, som hinner mellan deras mittback och målvakt. Bollen känns lite förlupen men han hinner in och rullar in den i öppet mål.

Laholm flyttade därefter upp laget och började skicka längre bollar. Gästerna kom också ytterst nära en kvittering mot slutet med en nick i ribban. Stafsinge lyckades dock hålla undan och bärga tre viktiga poäng i toppstriden.

– Det var en bra match från två bra lag, även om vi vinner rättvist i slutändan. Vår skönaste seger i år, sammanfattade Andrée Johansson.