Passningar utan adress sumpade segern

Med både en bra känsla och ett tidigt ledningsmål räckte det ändå inte för Lilla Träslöv mot Trönninge.

ANNONS
|

Matchen i division 2 sydvästra slutade 2–3 och tränare Camilla Andersson var allt annat än nöjd efter förlusten.

– Vi spelade inte som ett lag, sa hon besviket.

Lilla Träslöv-spelare var på hugget

Det var Ellen Heurlin som var på hugget direkt och gjorde 1–0 efter bara tre spelade minuter. Lilla Träslöv gjorde precis vad de skulle inledningsvis men så gör Trönninge två mål på kort tid.

– Vi spelade piggt i början och det kändes som det var vår dag. Vi hade en bra inställning på uppvärmningen och vi kände att vi var på g. Men så hände två skitgrejer, två individuella misstag, och vi slutade spela bra. Idag känns det tungt, sa Camilla Andersson.

ANNONS

I den andra halvleken lyckades Lilla Träslöv komma igen och kvittera efter ett självmål. De hade även två skott i ribban.

Slog bort bollar

– Vi hade gjort mål ändå. Men spelade inte bra i andra halvlek heller. De spelade på ett sätt som inte passade oss och slog många långbollar. Vi slog bort för många bollar och fick jaga istället. Vi kom inte rätt i positioner, tappade bollen och fick springa runt mycket.

I den 72 minuten tog Trönninge ledningen igen och lyckades hålla tätt bakåt resten av matchen.

Lilla Träslöv, som låg på samma poäng som Trönninge inför, behövde poäng för att hänga på den övre halvan av tabellen.

– Det var en väldigt viktig match för oss. Till nästa match ska vi ha tre bra träningar och öva på fasta situationer. Då blir det derby mot Valinge-Derome men idag får de inget beröm för sin insats, sa Camilla Andersson.

ANNONS