Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer
Ullareds tränare Ali Kraym åkte på förlust i derbyt mot Halmia. Bild: CHRISTOFFER BORG MATTISSON

Nu vet Ullared hur det känns att förlora

I den sjunde omgången kom Ullareds första förlust. - Det är riktigt synd. jag tycker inte vi förtjänar att förlora, sa tränaren Ali Kraym.

Emil Hansson kvitterade till 1-1 i 40:e minuten, men repliken från Halmia kom snabbt och skoningslöst. Emil Håkansson tog till vara en omställning och gästerna ledde i paus. Samme Håkansson ökade sen på i början på andra.

- En tilltrasslad situation. Jag förstår inte vad som händer. Det kändes som en offside, men det var det nog inte. Han blir fri och lade bara in den, sa Ali Kraym.

Ullared pressade på och trycket blev än värre efter Aloand Alzahawis 2-3-reducering.

- Det är bara vi. Vi skapar väldigt bra chanser. Två nickar precis utanför och en snett inåt bakåt, hur deras målvakt tar den det vet jag inte. Han var fan långt nere vid stolproten och plockade den.

Det var Ullareds första bock i förlustkolumnen.

- Jag är inte nöjd ändå. Det finns vissa kryss som bara ska vara vinst. Nu gör det att vi har tio poäng och hamnar i ett mellanting mellan botten och toppen.

Kraym summerade.

- De får tre alldeles för lätta mål. Sen borde vi våga spela mer, precis som vi sagt innan för då hänger de inte med. Det är inte samma Halmia som förra året, men samtidigt ett duktigt lag så ja skäms inte över förlusten. Men hade vi följt matchplanen hade vi varit fortsatt obesegrade.