Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt HN
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
1/2

Lindström vill värva Hysén till Tvååker

Dörren öppen för Tobbe

Fotboll: Div 2 Västra
Det ska i dagsläget kanske tas med en nypa salt. Men Tvååkers tränare Mattias Lindström håller dörren öppen för Tobias Hysén den dagen han vill lämna IFK Göteborg.
IFK Göteborg gör inte sitt bästa år i Allsvenskan denna säsong. Men Tobias Hysén presterar bra och har hunnit göra sex mål tre målgivande passningar hittills. Det vore helt klart en tung värvning för Tvååkers IF.
 – Jag har pratat med Tobbe om det lite på skoj och lite på allvar. Men så som han presterar just nu så har han flera år kvar på allsvensk nivå, berättar Lindström.
Tobias Hyséns kontrakt löper ut efter denna säsong, men det finns också ett optionsår inskrivet i avtalet.
 – Om de inte förlänger fotbollsmässigt kanske de hittar på något annat. Men skulle vi kunna knyta till oss Tobbe så skulle vi vara jättenöjda. Utöver att det skulle höjas oss fotbollsmässigt så har han ju också erfarenhet som är guld värd. Speciellt för de yngre spelarna, berättar han.
 – Men vi har pratat om andra grejer också, vad man gör efter säsongen och så. 

Mattias Lindström har en lång karriär som fotbollsspelare bakom sig och använder gärna det kontaktnät han har skaffat sig.
 – Det är ju en del av mina arbetsuppgifter. Jag är ny som tränare och försöker använda mig av de jag vet är duktiga, berättar han. 
Mattias Lindström tycker att de spelare de har i anfallet är bra men att de skulle kunna behöva någon mer.
 – Det är ingen panik, men just i anfallet är vi lite för få. Det kanske inte blir Tobbe, men vi håller ögonen öppna, berättar han.