Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer
Andree Johansson (i mitten) väljer att lämna Tvååkers IF.

Johansson lämnar också

Det är inte bara Mattias Lindström som slutar i Tvååker. Assisterande tränaren Andree Johansson lämnar även han för nya uppdrag.

Tvååker vann sista matchen mot Ängelholm, men det räckte inte till kval. Och nu när säsongen är slut så går Andree Johansson ut med följande på sin Facebook-sida:

"I 16 år har jag levt på Övrevi IP, som spelare, supporter och de senaste fyra åren som tränare. Jag är otroligt stolt och tacksam för allt jag upplevt med Tvååkers IF. Att som tränare vinna division 2 två gånger och att i år ta en historisk tredjeplats i Division 1 södra är topparna på denna resa. Vi har under åren slagit ut Örgryte i svenska cupen, vunnit fotbollsmatcher på sätt man inte trodde varit möjliga men tillsamman har vi gjort det möjligt.

Jag vill tacka alla som bidragit till att jag fått göra denna resa och då är det alla i Tvååkers IF, spelare, ledare och alla fantastiska ideella krafter i världens bästa föreningen Tvååkers IF.

Nu väntar nya utmaningar och jag vet att jag kommer tillbaka till Övrevi förhoppningsvis som tränare men annars som den största supportern"