Emil Bengtsson varvar ner i Böljan Falkenberg
Emil Bengtsson varvar ner i Böljan Falkenberg

Ikonen lämnar men Stafsinge värvar Ullareds IK-profil

Joel Fogelberg stegar ner en division. Ullareds IK-profilen är klar för Stafsinge IF - som nu definitivt blir av med sin lagkapten.

ANNONS
|

Fogelberg är synonymt med Ullareds IK, bortsett från juniortiden i Falkenbergs FF.

– Ett jättebra nyförvärv. Han har ju varit startspelare i Ullared under lång tid och har meriter från division 2, och det är upp på den nivån som är nästa mål för oss, säger Stafsinge-tränaren Andree Johansson.

Joel Fogelberg är född 1995 och mest spelat högerback under sina fem säsonger på Hedevi IP.

– Det är där jag ser att han har bäst kvalitet. Vi har det välbeställt på högerbacken med även Casper Persson och Jesper Pettersson. Vi får sätta oss ner och se hur vi kan använda de pjäserna bäst.

ANNONS

Fogelberg återförenas med Kabashi och Gunnarsson

Ett ettårskontrakt är det som gäller för Fogelberg och han återförenas nu med sina kompisar.

– Han blev nog ytterligare sugen när Medion (Kabashi) skrev nytt kontrakt plus att Eric (Gunnarsson) blev klar för oss.

För drygt en vecka sen blev det klart att Makrill Johansson lämnar för Böljan Falkenberg. Samma väg går nu definitivt också Emil Bengtsson.

– Jag pratade med Emil i går. Han har tagit sina timmar och dagar för beslutet. Det var ett svårt val, men det kan nog bli bra. Böljan kommer ju spela fredags- och veckomatcher vilket frigör en del helger. Han trodde knappt han skulle lämna Stafsinge, men att han värdesätter tid med familj är fullt förståeligt.

– Emil är en viktig pjäs i truppen och sitter även med i styrelsen. Båda är verkligen Stafsinge IF. När Emil väl ställer skorna på hyllan tror jag definitivt han får en roll i Stafsinge.

ANNONS