Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt HN
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
Bild: Ola Folkesson

Hallandsfotboll – en sajt med all lokalfotboll

Med sajten Hallandsfotboll kommer ni inte att missa en enda spark från fotbollsserierna 2019.

För andra säsongen satsar vi hårt på sajten Hallandsfotboll på hn.se/sport. Här får ni matchtexter från alla matcher i alla serier med lokala lag. Från Allsvenskan ner till division 7 för herrar och ner till division 4 för damer.

På Hallandsfotboll kommer främst matchtexter, reportage och krönikor från serierna under Allsvenskan och Superettan att samlas och också såklart HN:s tv-sändningar, både direktsändningar, repriser och sammanfattande höjdpunkter.

Vi kommer under nästa vecka förhoppningsvis presentera en lista över de matcherna vi preliminärt kommer att sända under vårsäsongen.

Hallandsfotboll ligger under sajten Sport på hn.se. Där kan man enkelt klicka på länkarna för att läsa. Lägg Hallandsfotboll som ett bokmärke och du missar inget.

Klicka här för att komma till sajten!

På startsidan Hallandsfotboll kommer vi inte att ha material om Falkenbergs FF och Varbergs Bois. De lagen har egna undersajter på vår huvudsportsida och allt vi gör kring de lagen finns då på undersajterna FFF och Bois.

Ni kommer alltså att kunna följa alla matcher i serier med halländska inslag.

Detta genom en så kallad textrobot som internt går under namnet Rosalinda, där det dels blir kortreferat från matcherna men också, på matchdagen, en kort inför-text med förutsättningarna.

Självklart kommer textroboten inte att ersätta våra riktiga skribenter utan detta handlar enbart om alla oräkneliga matcher som vi normalt inte har möjlighet att följa.

Bild: Martinsson Mikael (HN)

Vi kommer fortfarande att skriva egna texter från vissa av de lägre serierna. Precis som förut. På grund av ändrade trycktider för papperstidningen kommer vi enbart att publicera våra egenskrivna texter från lokalfotbollen på webben.

Men på tisdagar kommer det att bli en halländsk fotbollssummering i papperstidningen.

Flikar högst upp på sajten gör att man sedan själv väljer vilka serier man vill läsa om – texter som då är baserade på fakta och statistik. Ni kan också klicka på en "tagg" längst ner i artiklarna där ert favoritlag finns och då få upp allt vi skrivit om dem den senaste tiden.

Med den här satsningen ska ingen anhängare av sin klubb i Halland längre behöva gå ovetande om resultat, målskyttar, tabell, skytteliga eller förutsättningar.

I stället kan man logga in på sin mobiltelefon, läsplatta eller dator och få senaste nytt på www.hn.se/sport/hallands-fotboll.

Så häng med från starten på Hallandsfotboll – HN:s fotbollssajt där all lokal seniorfotboll nu kommer att samlas.