Här är EM:s snyggaste mål

Den ungerska veteranen Zoltan Geras volley mot Portugal har - något oväntat - utsetts till EM:s snyggaste mål. 150 000 supportrar röstade på projektilen på Uefas hemsida. Här kan du se kanonen.

ANNONS
|

Fotbolls-EM i Frankrike har från flera håll fått kritik för att inte ha bjudit på tillräckligt bra spel. Bland annat skrev GP:s Mattias Balkanderi sin sammanfattande krönikaattmästerskapet inte förde fotbollen framåt.

Men turneringen bjöd trots det på en hel del vackra mål. Redan i öppningsmatchen mellan Frankrike och Albanien bjöd exempelvis hemmanationens Dimitri Payet på enrökare i krysset. Det följdes sedan av allt från snygga frisparkar av Gareth Bale till en finurlig klack av Cristiano Ronaldo.

Men allra snyggast var den ungerska veteranen Zoltan Geras volley mot Portugal i gruppspelet. Åtminstone om man ska tro den officiella omröstningen på Uefas hemsida, där 150 000 fans deltog, och som avslutades i dag.

ANNONS

Geras fullträff kom på första plats, följd av Cristiano Ronaldos nick i semifinalen mot Wales och walesaren Robson Kanus mål mot Belgien.

Se hela listan påUefas hemsida.

ANNONS