Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Eliassons Nîmes Olympique på väg mot nedflyttning - här är veckans proffskollen

Fyra omgångar återstår av Ligue 1.
Och för Niclas Eliassons Nîmes Olympique ser det mörkt ut.
Här är veckans ”Proffskollen”.
Bild: ICON SPORT
Bild: ICON SPORT

Niclas Eliasson, Nîmes Olympique - 23/4

Niclas Eliasson hoppade in redan i den 28:e minuten mot Lens, men dessvärre blev det en tung förlust för Nîmes Olympique. Matchen slutade 2-1. Eliasson och hans lagkamrater har fyra poäng upp till säker mark med fyra kvarstående ligaomgångar. Nîmes har dessutom svag målskillnad och det är just därför laget parkerar på en av de två nedersta platserna. Nantes på kvalplats har också 31 poäng, men betydligt bättre målskillnad.
Bild: PETTER ARVIDSON
Bild: PETTER ARVIDSON

John Björkengren, Lecce - 22/1

Lecce är på väg upp i Serie A. I helgen blev det 2-1-seger mot Vicenza och Björkengren spelade 90 minuter i den matchen. Laget ligger nu på andraplats i Serie B.

Sara Nilsson - 18/2

Inbytt i 55:e minuten när det blev blytung förlust på bortaplan. Empoli vann med hela 6-2 och nederlaget var Florentias tredje raka. Florentia parkerar i mitten av tabellen.
Bild: KRISTER ANDERSSON
Bild: KRISTER ANDERSSON

Erion Sadiku, Genoa - 10/0

Mittfältaren spelade 90 minuter när Genoas U19-lag kryssade mot Bolognas dito, 0-0. Genoa är just nu tabellnia i Primavera 1.
Bild: DAVID ASSERFORS
Bild: DAVID ASSERFORS

Johannes Vall, Valur - 1/0

Coronarestriktioner har gjort att ligastarten blivit framflyttad. Valurs seriepremiär mot Akranes är tänkt att spelas 30 maj.
Bild: FPh/Mustafa Gumussu
Bild: FPh/Mustafa Gumussu

Rami Hajal, Heerenveen - 23/0

Hoppade in med 23 minuter kvar mot Zwolle, men Hajal deppa efter slutsignal. Heerenveen föll med 2-0. Laget ligger på tionde plats i Eredivisie.
Bild: TOON DOMPELING
Bild: TOON DOMPELING

Jesper Karlsson, AZ Alkmaar - 35/10

Efter fyra raka ligasegrar åkte AZ Alkmaar på pumpen mot Ajax. Toppmötet slutade 2-0 och Karlsson blev utbytt i den 78:e minuten. Noterades också för en varning.

Gustaf Nilsson, SV Wehen Wiesbaden - 10/2

Alltjämt muskelskadad och missade mötet med Duisburg, som SV Wehen Wiesbaden förlorade med 3-0.

Läs mer: Sadiku om första tiden i Genoa

Fotnot: Siffrorna bakom namnen markerar antalet spelade tävlingsmatcher (liga/cup) och antalet tävlingsmål. Proffskollen uppdateras varje vecka.