Assisterade. Niclas Eliasson passade fram till Bristol Citys 1-3-mål mot West Bromwich. Bild: CARL RECINE

Eliasson gjorde lyckat inhopp

Niclas Eliason fick börja på bänken för Bristol City i bortamötet med West Bromwich.

|

Första halvleken var rena mardrömmen för Bristol City. Inom loppet av tolv minuter hade West Bromwich gjort tre mål. Först Jay Rodriguez på straff i den 16:e minuten, Dwight Gayle utökade i den 24:e och samme Rodriguz satte trean i den 28:e.

Niclas Eliasson hoppade in i den 57:e minuten. Endast tre minuter senare assisterade han till Lloyd Kellys reducering.

Hemmalaget utökade till 4-1 tre minuter därefter. Bristol mäktade med ytterligare en reducering innan matchen var slut, men mer blev det inte och matchen slutade 4-2 till Birminghamlaget. Detta var Bristols andra förlust i Championship. Laget ligger på en femteplats i den haltande tabellen.