Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Böljan Falkenberg och Ena Mujdzic är i skriande behov av en seger mot Ulricehamns IFK i division 1 mellersta Götaland.
Böljan Falkenberg och Ena Mujdzic är i skriande behov av en seger mot Ulricehamns IFK. Bild: Krister Andersson

Dramatik att väntan mellan Böljan Falkenberg och Ulricehamns IFK

Två matcher kvar. Två poäng upp till laget ovanför strecket. Och risk att åka ur. Böljan Falkenberg har verkligen kniven mot strupen till mötet med Ulricehamns IFK.

Böljan Falkenbergs säsong i division 1 mellersta Götaland har inte riktigt gått som man tänkt sig. De sex poäng som spelats in innebär en plats som nästjumbo.

– Det är en väldigt tråkig sits vi satt oss. Jag tror ingen hade sett att det skulle bli så här, säger Ena Mujdzic, spelare i Böljan Falkenberg.

Böljan Falkenberg ställs mot bottenkollegan Ulricehamns IFK, som ligger en poäng före.

– Det är bara vinst som gäller. Det finns inte mycket mer. Allt handlar om inställningen. När vi har den med oss så brukar vi kunna spela som vi vill.

Parallellt spelar bottenkollegorna Husqvarna FF och Göteborgs FF. Seger för Göteborg, som har åtta poäng, och förlust för Böljan Falkenberg, då är degraderingen ett faktum.

– Vi är bra på att hantera sådana här situationer. Vi spelar ofta bättre när det verkligen gäller. Det märkte vi senast, då tog vi poäng. Imorgon kommer jag vara mindre nervös i jämfört med tidigare matcher, säger Mujdzic och fortsätter:

– Vi får hoppas att resultaten går med oss. Vi har då i alla fall gjort allt vi kan.