Tvååkers tränare Pierre Krantz under ismatchen mot Varbergs Bois.
Tvååkers tränare Pierre Krantz under ismatchen mot Varbergs Bois. Bild: KRISTER ANDERSSON

Därför möter Tvååker seriekonkurrenten

Tvååkers IF:s match mot Ullareds IK blir inte av. - Nej, den är inställd, säger tränaren Pierre Krantz vars gäng i stället tar sig an en division 1-konkurrent.

ANNONS
|

Nya tränaren Pierre Krantz kom in i Tvååkers IF sent men hittills har resultaten på försäsongen varit succé med både seger mot Varbergs Bois och Lindome Gif.

Tanken var nu att laget skulle ha mött Ullared i helgen. Men eftersom Ullareds IK spelar i division 2 och inte räknas som elit får de helt enkelt inte spela.

– Det var bokat sen länge de träningsmatcherna, men det blir match på Valhalla IP på söndag istället, säger Pierre Krantz.

Då möter Tvååkers IF FC Trollhättan.

– Det är ett division 1-lag som får spela matcher. Valmöjligheten vilka man får möta är ju begränsad, poängterar Krantz som hittills inte kan klaga på något.

ANNONS

– Nej, vi nöter bara på. Det är inga konstigheter. Vi gör vår grej, sen får vi se. Det är kul att spela fotboll och kul att spela match.

En som missar matchen är Eric Nilsson.

– Eric har åkt på en hjärnskakning, en lättare sådan. Det är ingen jättefara med honom. Det var på en träning som han slog i bakhuvudet.

Läs mer: Se matchen mot Trollhättan live här

Läs mer: Drömstart på Tvååkers försäsong - trots bedrövliga planer

ANNONS