Bois klämmer in en extra match

Varbergs Bois har sitt årsmöte på tisdag kväll. En del klubbar brukar ta tillfälle i akt att presentera nyförvärv, men... – ...inget är klart. Inte vad jag själv vet, säger sportchefen Jörgen Wålemark.

ANNONS
|

Klart är dock att Bois klämt in en extra träningsmatch i veckan.

– Vi skulle ha mött Utsikten nästa vecka, men då är vi på träningsläger, därför lägger vi den matchen på torsdag vid halv fem. Dessutom har vi Norrby på lördag. Det ger oss ytterligare en match att kolla talangfulla killar. Efter lägret har vi ju bara Gais kvar innan vi är framme vid seriestart, säger Jörgen Wålemark.

En som Bois synar redan nu är högerbacken Felix Olsson Lundgren, född 1998, från Malmö FF men också förflutet i Helsingborgs IF.

– Han är en talang som varit bra tidigare och Felix kommer köra med oss denna vecka.

ANNONS

I kulisserna har det surrats om att Bois ska presentera två tunga nyförvärv inom kort.

Men Wålemark dementerar detta.

Liksom att samarbetet med AIK (som nyss värvat Henok Goitom) ska ha gett frukt.

– Så mycket kan jag säga. Så nära är vi inte. Vi har hela vägen fram till 31 mars på oss. I år, 2017, har vi inte startat något samarbete med någon klubb. Man får se när vi närmar oss serien och de sista veckorna vad som blir över hos de allsvenska klubbarna.

Jörgen Wålemark säger vidare:

– Jag ser inte så långt, det är i första hand de här matcherna torsdag och lördag, men så klart hänger vi med och är vaksamma.

Valberedningens enda förslag till ny ordförande i klubben är Lars Karlsson, som har suttit på posten tidigare.

ANNONS