Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Riktig journalistik gör skillnad.

Bänared supertäta på hemmaplan

I veckans avsnitt får vi en snabbtur genom de halländska serierna. Självklart också lite om Varbergs Bois och "Gabbe"

Åter igen är vi tillbaka med ett nytt ”ordinarieavsnitt” innehållandes, bland annat; ett genrep där vi sveper igenom matcherna som spelats i de olika serierna - från 7:an upp till Superettan, Bänareds superhemmasvit utan insläppta mål, Sennan IF:s första seger för året, hur Halländska skytteligan ser ut - och hur Onsala bara fortsätter att göra slarvsylta av övriga division 3 motståndare!

Vi bjuds även på ett väldigt underhållande stöldförsök av Martins uppblåsbara swimmingpool, mitt under pågående inspelning av podcasten!

Detta och mycket mycket mer, där ämnen som ”Gabbe-Gate”, Tvååkers minikris & glödheta diskussioner och sågningar som slängs hejvilt fram och tillbaka, när grabbarna delar med sig av sina "expert-utlåtanden" kring vilka spelare man bör ha med i DRÖMELVAN!

I slutet av avsnittet bjuder vi även på en 20 minuter lång "bortglömd" del av förra veckans intervju - med Pär Zetterberg, där han berättar om livet efter karriären, om framtiden - och om varför det kan vara svårt att arbeta inom "organisationer" med en annan syn på fotboll -än den visionen du själv har..