Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

 Bild: J…RGEN JARNBERGER
Bild: J…RGEN JARNBERGER

Äntligen kunde Norvalla vinna

Efter fem raka förluster tändes hoppet för Norvalla.

Trots att Kvibille tog ledningen redan efter fem minuter var det bara Norvalla som fortsatte göra mål. Matchen slutade med storseger, hela 6–1 (1–1), och Kvibille hade aldrig en chans mot det krigande hemmalaget.

– Det var islossning i andra halvlek, sa Mikael Östh, tränare Norvalla.

När Norvalla klev in på planen i andra halvlek stod det 1–1 men mindre än tio minuter senare gjorde Viktor Svensson sitt andra mål för dagen och Norvalla tog ledningen. Och efter det rullade det på.

– Vi flyttade fram laget och skapade chans på chans. Vi vann bollen högre upp och träffade våra skott på mål. Det var aldrig något snack och det kunde faktiskt blivit fler mål, sa Mikael Östh.

Cirka 20 minuter senare gjorde nyförvärvet från Fjärås, Raissa Lulendo, 3–1. Hela avbytarbänken fick chansen på plan och efter Jonatan Johanssons 4–1-mål och Marcus Aronssons utökning hann Ludwig Östh kliva in från bänken igen i sista ordinarie minuten och göra 6–1.

– De flesta av målen var krigarmål. Vi kunde sätta till i straffområdet så att bollarna gick in. Vi visade attityd och vann respekt, sa Mikael Östh.