Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Emil Forsberg finns med i truppen i Europa League-returen mot Häcken. Arkivbild.

Forsberg startar mot Häcken

Landslagsstjärnan Emil Forsberg startar i returen borta mot Häcken i Europa League-kvalet, rapporterar GP. Samtidigt så verkar intresset för Forsberg från andra klubbar variera.

Den svenska landslagsstjärnan Emil Forsberg fanns inte med i truppen när hans Leipzig krossade allsvenska Häcken i det första Europa League-kvalmötet mellan lagen. Men han startar i returen, som spelas på torsdag, på Bravida arena, rapporterar Göteborgs-Posten.

- Om det är möjligt skulle jag vilja låta honom spela 60 minuter, säger lagets tränare Ralf Rangnick till GP.

Forsbergs framtid i den tyska klubben är oviss efter rykten om en flytt till diverse toppklubbar i Europa. Bland annat till Robin Olsens Roma, något han också bekräftar och känner till.

- Det är smickrande att klubbar visar intresse och jag känner till just det. Men just nu koncentrerar jag mig bara på Leipzig, säger han till tyska Bild.

Enligt Rangnick är dock intresset inte så stort för Forsberg just nu med bara några veckor kvar till säsongsstarten:

- De senaste fem veckorna så har ingen klubb visat något intresse hos oss och jag hoppas det är så fem veckor till, säger Rangnick.

Läget ser dystert ut för Häcken som förlorade det första mötet med 0–4 och har en ordentlig uppförsbacke för att nå vidare avancemang i turneringen.