Nashvilles Filip Forsberg firar med laget i en match där Nashville vände från hotande förlust till vinst inom loppet av 16 sekunder i matchens sista minut. Forsberg gjorde två mål. Bild: George Walker IV/AP/TT

Filip Forsberg målade i sista minuten-drama

Nashville låg under mot Colorado ända in i sista matchminuten.

Då vände Filip Forsberg och forwardskollegan Jakov Trenin upp och ned på allt med två mål på sexton sekunder och gjorde att Nashville vann med 4–3.

– Vad gäller tredje perioden så tycker jag att vi förtjänade vår kvittering men det kunde ju inte sluta bättre än att vi sedan fick in ett mål till, säger Forsberg efter matchen.

Han kvitterade till 3–3 för Nashville med 38 sekunder kvar av matchen och sedan gjorde Jakov Trenin segermålet med bara 22 sekunder kvar. Forsberg stod även för kvitteringen till 1–1 för Nashville i den första periodens sista minut.

Forsbergs svenske anfallskollega Gustav Nyquist stod för två assist, en av dem till Forsbergs 3–3-mål.