Viktor Noring gjorde flera kanonräddningar, men åt James Keenes segermål kunde han inget göra.
Viktor Noring gjorde flera kanonräddningar, men åt James Keenes segermål kunde han inget göra. Bild: JONAS LJUNGDAHL

Viktor Noring räddade FFF från en större förlust

Öster hade inte så många målchanser, men det som skapades var av yttersta kvalitet. Två kanonräddningar från Viktor Noring höll FFF kvar i matchen.
– Jag fick jobba lite för mycket idag egentligen med tanke på hur matchen var, säger Noring.

ANNONS
|

Nästan ingenting att göra i en halvlek. Och sen tre rena frilägen i den andra. Viktor Norings match var som från två skilda världar.

– Lite så var det. Samtidigt så vill vi vara bollförande, då blir det lite kontringar och de låg bara och väntade på det, säger Noring.

Två gånger om stoppade han James Keene, först med en läcker enhandsparad och sedan med en benparad när engelsmannen sköt från nära håll.

Men åt segermålet kunde han inte göra något.

– Öster får 1-1 efter en bra smäll, jag tror att den touchar någon och sitter i krysset. Sen tappar vi kommandot och Öster fortsätter att jobba ner oss, säger Noring och fortsätter:

ANNONS

– Vi tar inte riktigt kampen och är lite valpiga i vårt beteende. Vi går inte in ordentligt i duellerna och det var närmre 3-1 än 2-2 i slutet.

Är det otacksamt att de får så många rena målchanser?

– Förra veckan behövde jag bara en räddning, så är det ibland. Folk blir trötta och då blir det lite mer hawaii, det är bara så det är ibland.

Läs mer: Här är betygen på FFF-spelarna efter förlusten

Läs mer: Eklund förbannad över utebliven frispark vid segermålet

ANNONS