Tobias Karlsson ser på när Värnamo firar sitt 3-0-mål.
Tobias Karlsson ser på när Värnamo firar sitt 3-0-mål. Bild: KRISTER ANDERSSON

Tobias Karlsson kritisk efter förlusten: ”Det här är inget vi står för”

0-3 i baken och Falkenbergs FF har fått en mardrömstart på superettan. - Jag skäms. Det här är inget vi står för, säger lagkaptenen Tobias Karlsson.

ANNONS
|

Det var såklart stor besvikelse i Falkenbergs FF efter lagets tredje förlust och dessutom den andra hemma på Falcon Alkoholfri arena.

– Vi har två mållinjen som vi velat få in. Sedan får de in ett psykologiskt 1-0-mål innan halvtidspausen som inte känns motiverat, säger Tobias Karlsson.

Värnamo ångade på direkt i början av andra halvleken och fick en straff som Tobias Karlsson får och också tog på sig.

– Jag bjuder på en straff. Jag fastnar i gräset när jag ska ut och pressa honom. Men sen i andra får vi inte riktigt till forceringen. Det var långt ifrån vår topp, säger ”Tobbe” som är medveten om att FFF börjat illa - motsatsen till vad experterna trodde inför säsongen.

ANNONS

– Det är tufft resultatmässigt, men det har funnits ljusglimtar i matcherna. Idag fanns inget som vi ska ta med oss. Några gånger i första var okej, men inte alls tillräckligt bra. I de andra matcherna har vi hållit en hyfsat nivå, men det ser man inget av oss idag.

Vad är det som gör att det blir så här?

– Svårt att säga. Individuella misstag och saker som gör att vi inte gör mål, eller täppt till mål, som borta mot Öster. Det är små detaljer som gör stor skillnad.

Läs mer: Skrällen som gjorde Hasse Eklund mållös

Läs mer: Mittfältaren var bäst i chockförlusten - betygen på FFF:arna

ANNONS