Tobias Englund förbannad efter armbåge i ansiktet

Sirius ledningsmål kom när Tobias Englund plåstrades om efter en armbåge i ansiktet. Och yttern var kritisk efter matchen, framförallt mot domaren.

ANNONS
|

Mitt i den andra halvleken kolliderade Tobias Englund med Sirius Adam Ståhl. Englund låg länge kvar på marken och blodet forsade från näsan.

– Vi får se om näsan är av eller inte. Men det var ju en vanlig smäll sa Klitte (Fredrik, huvuddomare), sa Englund och fortsatte:

– Det blir ju tyvärr matchavgörande och som vanligt ska han (domaren) vara där och peta.

Hur upplevde du situationen?

– Deras spelare har uppe armbågen och det syns ju tydligt att han träffar mig i och med att det forsar blod överallt, sa Englund som istället fick frispark emot sig.

ANNONS

– Fick jag det? Det talar väl sitt tydliga språk så jag behöver nog inte säga mer om det.

Sirius tog ledningen med Englund vid sidan

Englund fick plåstras om under flera minuter. Då passade Sirius på att ta ledningen.

– Vi kunde inte få stopp på blödningen och det tog lite får lång tid. Det utnyttjade Sirius och då smällde det, sa Englund som sedan byttes ut några minuter senare.

– Självklart vill man fortsätta men svullnaden började falla ner över ögat och jag såg sämre. Då är det kanske bättre att få in lite frisk energi.

Som vanligt var Englund en av de som löpte mest på planen, ofta utan att få någon belöning i form av en passning.

– Det blev mycket löpa utan boll idag. Men jag gör gärna det jobbet bara vi kan ta poäng. Vi har ett kanonläge till kvittering och krigar hårt in i det sista, men det räckte inte, avslutade Englund.

Läs mer: Betygen på FFF-spelarna efter förlusten

Läs mer: John Chibuike hade den stora kvitteringschansen

ANNONS