Så skötte sig Falkenbergs FF mot Malmö FF

Säsongens sjätte förlust. Malmö FF vann mot Falkenbergs FF med 1-0 efter ett tidigt mål av Jo Inge Berget.

|
Bild: PELLE BÖRJESSON

Johan Brattberg

0
Betyg: 2. Bra räddning på Sören Rieks skott, men fick ingen hjälp av sina försvarare i den efterföljande sekvensen som innebar 0-1. I princip helt sysslolös under hela matchen, förutom räddningen i 93:e minuten från nära håll.

Sander van Looy

0
Betyg: 2. Slarvade lite i passningsspelet och var lite försiktig trots stora ytor. Agerade vaket när MFF backade av och testade från distans, smet tätt utanför stolpen.

Carl Johansson

0
Betyg: 3. Vann mycket i luften mot Toivonen i defensiven. Tung även i anfallsriktningen. Flyttades upp sista 20.

Tobias Karlsson (ut, 45)

0
Betyg: 2. ”Såg till” att Thelin blev utvisad. Varnad i ett tidigt skede, således avstängd mot Elfsborg. Stabil de få gånger MFF kom upp efter utvisningen.

Tibor Brink Joza (ut, 82)

0
Betyg: 2. Skapade en dubbelchans strax innan paus. Defensivt stabil, varken mer eller mindre.

Melker Nilsson (ut, 61)

0
Betyg: 2. Hade ett par fina aktioner där han vann mycket mark. Vägde lite lätt i vissa situationer.

John Björkengren

0
Betyg: 2. Hårt arbete och slit från mittfältarens sida.

Tobias Englund (ut, 61)

0
Betyg: 2. Blev bolltittande och missade markeringen på Jo Inge Berget som enkelt kunde sätta ledningsmålet. Bra rörelse och hårt jobb i defensiven.

Anton Wede

0
Betyg: 2. Kom inte alls med i spelet i den första halvleken. Spelade upp sig efter paus och blev mer delaktig.

John Chibuike

0
Betyg: 2. Kunde kvitterat på Söderströms retur, men det blev ytterligare en stolpträff för FFF. Skapade en del oreda i MFF-försvaret i första.

Karl Söderström (ut, 69)

0
Betyg: 2. Nära att per omgående kvittera efter Malmö ledningsmål, men direktskottet, gick stolpe, stolpe, ut. Rev och slet mot MFF:s mittlås, men fick inte ut så mycket.