Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

 Bild: KRISTER ANDERSSON
Bild: KRISTER ANDERSSON

Positiva besked kring Tobias Karlssons ryggskada

När Falkenbergs FF i tisdags föll mot Landskrona gjorde man det utan sin lagkapten Tobias Karlsson som var ryggskadad. Men förhoppningarna är stora om att Karlsson är tillbaka på söndag mot Vasalund.

Det var i början av måndagsträningen som Tobias Karlsson föll ihop redan under uppvärmningen.

– Han har haft en akut låsning, men det var mycket bättre redan i tisdags, säger FFF:s läkare Sverker Nilsson och fortsätter:

– Han har ju bara varit borta några dagar, men jag hoppas att han spelar i helgen.

Desto värre är det för en annan trio. Kalle Söderström, Lorik Ademi och Linus Dahl dras alla med lårskador och samtliga lär missa mötet med Vasalund.

– Kalle har en sträckning i ena låret, han är uppe och springer men är nog inte med på söndag. Lorik är inte heller med, han har en skada sedan någon vecka tillbaka (från U21-mötet med Örgryte) men är snart tillbaka, säger Nilsson och fortsätter:

– Linus Dahl har en bristning i baksidan. Han ska göra en magnetröntgen idag (torsdag) och då får vi bättre koll på hur stor skadan är. Men han kommer missa några matcher.

Melker Nilsson är tillbaka

Däremot är Melker Nilsson tillbaka i full träning efter sin fotskada. Några problem finns inte heller kring Mahmut Özen som ju gick av måndagsträningen som en säkerhetsåtgärd och kunde spela tisdagens match mot Landskrona.

– Några skador får man alltid räkna med, sen är det tråkigt när det handlar om startspelare. Men vi har en såpass bred trupp att vi ska kunna hantera det, säger Sverker Nilsson.

Läs mer: FFF-hjälten tillbaka i Sverige och saknar den svenska fotbollen

Läs mer: Fyra spelare klev av träningen i måndags - ”Absolut inte optimalt”

Läs mer om Falkenbergs FF här

Läs om all lokalfotboll på Hallandsfotboll

Fler lokala sportnyheter hittar du här