Ola Andersson förstörde stol på Falcon Alkoholfri Arena

En svag halvlek av IK Sirius. Det fick klubbens sportchef Ola Andersson att se rött på läktaren.

ANNONS
|

Falkenbergs FF gjorde säsongens bästa halvlek under de första 45 minuterna mot IK Sirius. Uppsalalaget hade svårt att få till något eget spel.

– Falkenberg körde över oss fullständigt. De var aggressivare och åt upp oss, säger Ola Andersson, sportchef i IK Sirius

Det skapade frustration på läktaren, närmare bestämt hos Ola Andersson. Det slutade med att en av stolryggarna på Falcon Alkoholfri Arena gick sönder.

– Det var ett bolltapp på mittfältet som vi sysslade med hela halvleken. Det var ingen spark, utan det var mer i ett tryck på stolen där jag försökte hjälpa vår spelare att vinna närkampen. Mina benmuskler och att jag satt för nära stolen framför gjorde att den gav vika, vilket jag beklagar och har bett om ursäkt till Patrik Lundgren (Falkenbergs FF:s klubbchef), säger Ola Andersson och fortsätter:

ANNONS

– Jag har bett dem skicka fakturan.

Ni kom ut som ett helt nytt lag i andra halvlek, vad hände?

– Vi hittar en balans i halvtid med ris och pepp, gör ett byte och vi börjar springa i andra halvlek. Vi kom också ut med mer energi samtidigt som att Falkenberg var rädda för att tappa ledningen.

Tack vare två snabba mål genom Axel Björnström och den tidigare Varbergs Bois-spelaren Nahom Girmai kunde Sirius vända och vinna. Segern innebär att IK Sirius ligger trea i Allsvenskan.

Martin Örtegrens krönika: Oförmågan att döda en match kan bli förödande för Falkenbergs FF

Läs mer: Pånyttfött Falkenbergs FF orkade inte hela vägen

Läs mer: Edi Sylisufaj nätade igen

Läs mer: Ex-Boisaren Nahom Girmai sänkte Falkenbergs FF

ANNONS