Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

210523 Falkenbergs målvakt Viktor Noring under fotbollsmatchen i Superettan mellan Falkenberg och Vasalund den 23 maj 2021 i Falkenberg. 
Foto: Nicklas Elmrin / BILDBYRÅN / COP 206 / NE0046
FFF-målvakten Viktor Noring menar att det inte finns anledning till att sätta en krisstämpel efter sju omgångar. Bild: Nicklas Elmrin

Noring manar till lugn: ”Det finns inte att man ska sätta krisstämpel”

Målsättning att ta sig tillbaka till allsvenskan.
Efter den knackiga starten vill Viktor Noring vill inte prata om någon kris.
– Det här med att man ska hålla på och sätta krisstämpel hit och dit, det finns inte, säger målvakten.

Efter 0–3 mot Vasalund var Viktor Noring, likt alla andra i FFF, missnöjd med resultatet.

– Det är klart att förlusten i dag inte är bra. Det är en konstig känsla efter matchen för spelmässigt gör vi det ändå bra i dag. Vi kommer till bra lägen i första och en som är på insidan av stolpen och som det känns är på väg in och sen en till som är i stolpen. Det känns som att det är lite signifikativt för oss just nu att vi har de stolpträffarna och sen släpper vi in ett mål med fem sekunder kvar av halvleken, säger han.

Tre insläppta för Noring

Noring fick hämta tre bollar i det egna nätet under förlusten mot Vasalund, efter ett hörnmål och två spelvändningar.

– Det är inte enkelt, men samtidigt om man kollar de tre målen man släpper in i dag, någonstans måste jag se vad jag kan göra bättre och just i dag känner jag att jag gör det jag kan. Sen om det är mål som jag släpper in som jag känner att jag kan göra bättre på så är jag den första som säger det. Just nu är det bara fortsätta gnugga för mig själv också. Allt det jag gör är att försöka få det flytet som man kan få och få bollarna där man kan göra räddningarna också.

”Vi ska bara ta match för match”

FFF uttalade inför säsongen att man vill ta sig tillbaka till allsvenskan, men trots den knackiga starten vill Noring inte på något sätt använda sig av ordet ”kris”.

– Vi har spelat sju matcher. Det här med att man ska hålla på och sätta krisstämpel hit och dit, det finns inte. Vi ska bara ta match för match och fortsätta göra de bra sakerna och göra så att de hamnar på vår sida. Det är egentligen det enda vi kan göra.

Läs mer: FFF föll mot Vasalund – hörnmål innan halvtid sänkte de gulvita

Läs mer: Hasse Eklund: ”Kommer komma mycket gnäll – det får vi hålla ifrån oss”

Läs mer: Svaga insatser när FFF föll blytungt igen – här är HN:s betyg

Läs mer om Falkenbergs FF här

Läs om all lokalfotboll på Hallandsfotboll

Fler lokala sportnyheter hittar du här