Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Divine Naah

Naah nobbar Falkenbergs FF

Divine Naah kommer inte spela för Falkenbergs FF. Han väljer att gå till NAC Breda i holländska ligan. - Synd, men när det är pengar och agenter inblandade är vi chanslösa, säger sportchef Håkan Nilsson. Nu testas dansken Alexander Jakobsen istället.

På söndagen kom beskedet till Håkan Nilsson som befinner sig i England.

- Det är inte fullt ut Manchester City som bestämmer över "Mallam". De hade velat sätta honom hos oss. Men vi har också varit informerade om att det kunde bli så här, säger Håkan Nilsson.

Han vill inte säga att beskedet var ett hårt slag.

- Jag tror att det är en spelare som kommer man kommer att höras talas om. Men det finns många mittfältare på marknaden.

Där är Alexander Jakobsen. Han kommer under måndagen till Falkenberg.

- Vi ska se på honom och verkar det bra stannar han veckan ut och spelar mot Fredrikstad i helgen, säger Håkan.

Alexander Jakobsen är född 1994 och har en dansk mamma och egyptisk pappa. Hans moderklubb är Lyngby och han har tillhört FC Köpenhamn.

- Alexander blev ungdomsproffs i PSV Eindhoven tidigt. Han är en stor talang som kanske gick lite för tidigt. Nu är han kontraktslös och vi har fått tipset genom en agent och Hasse Eklunds kontakter.

Jakobsen spelade den senaste säsongen i Jong PSV som spelar i den nationella andraligan. Han provtränade med AIK förra sommaren.

Läs mer om Falkenbergs FF här

Läs om all lokalfotboll på Hallandsfotboll

Fler lokala sportnyheter hittar du här