Här är betygen på Falkenbergs FF-spelarna efter segern mot Brage

Falkenbergs FF tog första trepoängaren i superettan. Här betygen på FFF-spelarna efter 1–0-triumfen mot Brage.

ANNONS
|
Bild: PELLE BÖRJESSON

Viktor Noring

0
Betyg: 3. Fick göra ett par enkla ingripanden i första halvleken. I den andra akten hade Noring inte så värst mycket att göra. Men! En hållen nolla är en hållen nolla och mer kan inte Noring göra. Solid.
Bild: PELLE BÖRJESSON

Linus Borgström

0
Betyg: 3. Högerbacken ser inte alltid ut att vara vän med bollen och Borgström började matchen sisådär. MFF-lånet släppte dock ingen över bron och defensivt är han bra. Hade en avgörande brytning när Alexander Johansson var på väg att bli fri med Noring.
Bild: PELLE BÖRJESSON

Kalle Björklund

0
Betyg: 3. Tillbaka i startelvan. Lugn, trygg, resolut och i princip felfri.
Bild: PELLE BÖRJESSON

Tobias Karlsson

0
Betyg: 4. Karlsson visar alltid att han är en ledare och det gjorde han inte minst i den här matchen. Styrde och ställde där bak samtidigt som han också hade en ohyggligt viktig undanrensning med kvarten kvar. Det var dock inte Karlssons defensiva egenskaper som stack ut i den här matchen. Det var det matchavgörande 1–0-målet precis före paus.
Bild: PELLE BÖRJESSON

Tobias Englund

0
Betyg: 2. Illa ute efter dryga kvartens spel där domare Farouk Nehdi kunde blåst för Brage-straff. Spelade upp sig efter det. Slog inlägg, inlägg på inlägg. En hygglig insats från vänsterspringaren.
Bild: PELLE BÖRJESSON

Christoffer Carlsson

0
Betyg: 3. Ganska osynlig i första halvlek, men växlade upp efter paus. Var som en hal ål i sina aktioner. Satte Sylisufaj i ett jätteläge, men avslutet gick i ribban och Bergmark Wiberg var offside på returen.
Bild: PELLE BÖRJESSON

Melker Nilsson

0
Betyg: 2. Bolltrygg och säker i passningsspelet. Hamnade lite i skymundan emellanåt. En helt okej match från den unge mittfältarens sida.
Bild: PELLE BÖRJESSON

Samuel Adrian

0
Betyg: 3. Mittfältaren har en riktigt vass vänsterfot och det blir ofta farligt när han slår de avgörande passningarna. Ibland vill man nästan se att han gör det ännu oftare. Slog hörnan till Karlssons 1-0-mål.
Bild: PELLE BÖRJESSON

Oliver Hintsa

0
Betyg: 2. Nyförvärvet tog sig till en del chanser och hade ett giftigt skott som gick på täckande Brage-spelare. Det känns som att det är på väg att lossna för Hintsa. Utbytt i 60:e minuten.
Bild: PELLE BÖRJESSON

Adam Bergmark Wiberg

0
Betyg: 2. Kan betydligt bättre, men anfallaren river och sliter samt att han ständigt är på språng. Gjorde ett offside-mål. Bara en tidsfråga innan han får in fullträffarna även i superettan.
Bild: PELLE BÖRJESSON

Edi Sylisufaj

0
Betyg: 1. Sylisufaj verkar vara inne i en formsvacka. En del slarviga passningar rakt på motspelare, ett skott i överliggaren och bränt friläge. Blandar och ger.
Bild: PELLE BÖRJESSON

Kalle Söderström

0
Betygen: 2. Inbytt i 60:e minuten och gjorde inget större väsen av sig. Varken bra eller dålig.

Läs mer: Kaptenen matchhjälte mot Brage

Läs mer: Eklund sjuk – missade mötet med Brage

Läs mer: Så var matchen minut för minut

ANNONS