Falkenbergs Christoffer Carlsson jublar efter 3-2 under fotbollsmatchen i Superettan mellan Falkenberg och Örgryte den 8 maj 2021 i Falkenberg.
FFF slog Örgryte med 3-2 efter dramatik. Bild: KRISTER ANDERSSON

FFF bröt förlustsviten med dramatisk seger – här är betygen på FFF-spelarna

Falkenbergs FF mötte Örgryte IS på Falcon Alkoholfri arena.

|

Matchen slutade med en sen och blytung seger för FFF. Här är HN:s betyg på FFF:s spelare:

Bild: PELLE BÖRJESSON

Viktor Noring

0
Betyg: 2. Inget att göra på varken första eller andra målet, då Zeljkovic fick stå helt fri vid bägge lägena. Hade inte jättemycket att göra i övrigt, men stod för stabila ingripanden när det behövdes.

Mahmut Özen

0
Betyg: 2. Första starten för året för Özen, som blandade och gav. Hade några bra brytningar i första halvlek, men rensningen vid 1–1 var för svag.

Kalle Björklund

0
Betyg: 3. Nickade in 2–1 efter en bra löpning och en lika bra nick. Stod för en ytterst viktig blockeringen vid ett farlig läge i första halvlek och gjorde få misstag i defensiven.

Tobias Karlsson

0
Betyg: 3. Kaptenen var farlig ett par gånger framåt vid fasta situationer och gjorde en god försvarsinsats.
Bild: JÖRGEN JARNBERGER

Umar Bala Muhammed (UT 69)

0
Betyg: 2. Minst sagt händelserik första start för nyförvärvet. Fint inlägg till Bergmark Wibergs 1–0 och var i allmänhet aktiv offensivt. Dock grundlurad av duktige Herman Sjögrell vid kvitteringen till 2–2 och blev utbytt efter en klumpig varning i en nickduell.

Matthew Garbett

0
Betyg: 3. Första starten i år för nyazeeländaren som stod för en gedigen insats på mitten. Bröt mönstret ofta genom att löpa framåt i banan, både med och utan boll, och hade en god tanke när han försökte lobba Fredrik Andersson men avslutet blev tamt.

Samuel Adrian

0
Betyg: 3. Som vanligt ambitiös med bollen vid fötterna, även om det håll på att kosta tidigt i första halvlek. Ny assist vid en hörna.

Christoffer Carlsson

0
Betyg: 3. Jobbade och slet mycket på mitten, men kom bort sig något i spelet med bollen under 90 minuter. Men fotbollsmatcher har tilläggstid och ”Stoffe” dök upp som gubben i lådan på tilläggstid och tråcklade in blytunga 3–2.

Kalle Söderström

0
Betyg: 3. Första starten i år och Söderström var ofta aktiv längs med högerkanten. Mattades av något efter paus, men gavs en chans på stopptid och han tog den. Hann upp den överlånga bollen precis innan kortlinjen och slog assisten till 3–2.

Adam Bergmark Wiberg

0
Betyg: 3. Stod för en fin insats mot sin gamla klubb (utlånad till Öis förra året). Vid målet vann han först bollen innan han snygg nickade in 1–0. Försökte sig på en fräckis med ett långskott som så när gav utdelning.

Tobias Englund (UT 76)

0
Betyg: 2. Hamnade längre fram på vänsterkanten när FFF valde att göra flera förändringar i startelvan. Sprang kopiösa mängder i presspelet och bidrog mycket, men hamnade inte i så värst många farliga lägen framåt.

Linus Borgström (IN 69)

0
Betyg: 2. Kom in i mitten av andra halvlek och fick spela på vänsterbacken. Släppte inte till några lägen till duktige Sjögrell på sin kant.

Spelade för kort tid för att betygsättas: Edi Sylisufaj (IN 75), Axel Norén (IN 90+3).

HN:s betygsskala: 1: Underkänd, 2: Godkänd, 3: Bra, 4: Mycket bra, 5: Toppklass.