Falkenbergs FF ute ur cupen

Liksom i fjol blev det respass ur Svenska cupen i den andra omgången för Falkenbergs FF. Trollhättans FC fick revansch(?) för ”snömatchen” och vann med 2–1 efter förlängning.

|

FFF åkte upp med ett U21-betonat lag och från start var det bara Daniel Johansson i fyrbackslinjen som var startspelare mot Åtvidaberg i söndags.

Hemmalaget tog rättvist ledningen, men Gustaf Nilsson kvitterade efter ett härligt inlägg från Johannes Vall.

1–1 var ställningen när lagen gick in för pausvila, vilket Falkenbergs FF ska vara mest tacksamt för.

Även i den andra halvleken var det hemmalaget som höll i taktpinnen och visade ett härligt go.

FFF fick finna sig i att bli tillbakatryckta och försvara sig – ändå 1–1 efter full tid.

Bara minuten in i förlängningen av gjorde hemmalaget efter en tilltrasslad situation framför FFF-kassen.

Efter det var det FFF för hela slanten, men bollen ville inte in i mål.

Sammantaget var det dock helt rättvist att Trollhättan vann.